Charter Corfu - ABC Sweet Home, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află in Karoussades, in apropiere de o plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de o bibliotecă și de o zonă pentru fumători. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. In chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu baschet și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre ABC Sweet Home, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta