Charter Dubai - Yas Island Rotana Abu Dhabi, cu plecare din Bucuresti

Yas Island Rotana se află la cateva minute de locația circuitului Yas Marina, unde se desfășoară concursul de Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix. De asemenea, proprietatea este aproape de clubul de golf Yas Links, de portul de agrement Yas, de Ferrari World Abu Dhabi, de Warner Bros. World Abu Dhabi, de Yas Waterworld Abu Dhabi, de centrul comercial Yas și de plaja Yas. Este disponibil WiFi gratuit.

Cele 308 camere și suite sunt spațioase și amenajate in stil internațional, pentru a le oferi oaspeților intimitate, servicii personalizate și o calitate fără egal. Toate camerele au aer condiționat, minibar complet aprovizionat și aparat de cafea. Unele camere includ zonă de living separată.

Oaspeții pot trăi experiențe culinare diverse in localurile culinare excepționale, inclusiv rotiseria Blue Grill, restaurantul indian Rangoli, barul cu tematică sportivă Y bar, barul de la piscină Aquarius, restaurantul Choices All Day Dining și lounge-ul din hol Island Cafe.

Pentru a simți atmosfera insulei Yas și destinațiile sale unice in cel mai inalt grad de confort, oaspeții hotelului au la dispoziție un serviciu de transfer gratuit, care face legătura cu toate atracțiile insulei Yas pe tot parcursul zilei, oferind curse regulate către plaja Yas.

Hotelul este la 10 minute de Aeroportul Internațional din Abu Dhabi, la 20 de minute de cartierul de afaceri din Abu Dhabi și la 40 de minute de Dubai. Este disponibilă parcare gratuită la proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Yas Island Rotana Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta