Corinthia St Georges Bay

St. Julian's Malta
de la
EUR 2987 82 EUR
2 adulti
Sejur Malta - Corinthia St Georges Bay, cu plecare din Cluj Napoca

Corinthia este un hotel de 5 stele, situat chiar pe malul apei, in golful St. George, și are centru spa și 5 piscine amplasate pe terasele de lux, cu vedere la mare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea.

Camerele spațioase de la Hotelul Corinthia St. George’s Bay au aer condiționat și un balcon mare. Cele mai multe camere oferă vedere la mare.

La Corinthia, oaspeții pot savura mese rafinate, avand la dispoziție in fiecare zi un mic dejun bogat. De asemenea, cele 11 restaurante au vedere frumoasă și servesc preparate din bucătăria mediteraneeană. Localul fermecător Don Royale are opțiuni de luat masa in interior si in aer liber și oferă o gamă largă de vinuri rafinate.

Apollo Day Spa de la Corinthia pune la dispoziție o varietate de tratamente, inclusiv tratamente de infrumusețare, masaje ayurvedice și masaje de reflexoterapie. Acesta are piscină interioară, incălzită, saună, cadă cu hidromasaj și sală de sport. Oaspeții pot inchiria iahturi la centrul de sporturi acvatice și scufundări al hotelului.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Corinthia St Georges Bay, Malta, Malta

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta