LOCALIZARE
Tsokkos Paradise Holiday Village este un hotel de 4 stele, situat in Ayia NappaDaca veti dori sa aveti gasi parcul acvatic Water World la 1 km si plaja Agia Thekla la 3,2 km. Acest complex este la 33 km de Aeroportul International Larnaca.

FACILITATI
Ofera o piscina in aer liber, cu forma neregulata, inconjurata de o terasa la soare mobilata, o piscina interioara, un centru de fitness si o sauna. Printre facilitati se numara un bar-restaurant la piscina, o sala de jocuri cu biliard, un teren de tenis si un minimarket.

RESTAURANT
Printre facilitati se numara un bar-restaurant.

CAMERE
Unitatile in sistem self-catering de la Tsokkos Paradise au balcon cu vedere la piscina. Toate au o chicineta bine utilata, cu masa, plita, frigider si fierbator electric, si o baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Este disponibil un TV cu canale prin satelit.
Studio
Suprafata camerei 35 m
Studio in plan deschis, cu balcon cu vedere la piscina. Are chicineta bine utilata, cu masa, plita, frigider si fierbator electric, si baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Este disponibil un TV cu canale prin satelit.
Apartament cu 1 dormitor
Suprafata apartamentului: 40 m
Acest apartament are 1 dormitor si balcon cu vedere la piscina. Are chicineta bine utilata, cu masa, plita, frigider si fierbator electric, si baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Este disponibil un TV cu canale prin satelit.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe 
suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-LCA Day 7 2023 Bucuresti - Larnaca; Taxe de aeroport; ; ; Avion LCA-OTP Day 7 2023 Larnaca - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Tsokkos Paradise Village , Cipru de Nord, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta