Paresa este cunoscut ca fiind raiul tuturor raiurilor, unde lumea exterioară dispare și timpul se oprește. Îmbrăcați-vă cu stil în cadrul unui resort de cinci stele din Phuket, care este cel mai bine păstrat secret al insulei, de-a lungul celei mai spectaculoase coaste a acesteia. Un refugiu izolat pentru a vă îndepărta de toate și a vă bucura de o evadare pe insulă.

Localizare

Situat în mijlocul pădurilor tropicale, deasupra apelor albastre azurii și a unei panorame pitorești a Mării Andaman, Paresa este o oază de liniște și de lux fără egal. Acesta se află la 7 minute de mers cu mașina de plaja Kamala Beach și la 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket.


Facilitati hotel

Paresa oferă un centru spa thailandez cu o varietate de tratamente de masaj și cursuri de gătit thailandez. Printre piscinele în aer liber se numără piscinele Infinity Pools și Energy Pools. Alte facilități includ o sală de fitnes bine echipată, o bibliotecă și o galerie privată.


Facilitati camera

Paresa Resort oferă vile și suite de lux, amenajate cu eleganță, cu piscine private  și vedere la mare. Suitele au băi mari, lenjerie de lux și TV LCD, iar vilele dispun de baruri private cu aparate de cafea espresso.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - PHUKET 2023 Cluj Napoca - Phuket; TAXE DE AEROPORT SI CATERING; Avion PHUKET - CLUJ 2023 Phuket - Cluj Napoca; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre PARESA RESORT, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta